• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



13 sierpień 2020

Apel związków pracodawców i organizacji br...

13 lipiec 2020

ROP, czyli możliwy olbrzymi wzrost kosztów...

23 czerwiec 2020

Webinarium "Produkcja środków spożywczych...

19 czerwiec 2020

Strategia "Od pola do stołu"

25 maj 2020

Profile żywieniowe - dokument KE

25 maj 2020

Raport KE nt. znakowania FOP

14 maj 2020

Aktualizacja Q&A GIS ws. żywności i korona...

11 maj 2020

Wytyczne dotyczące ochrony pracowników w b...

20 kwiecień 2020

COVID-19 - Pytania i odpowiedzi KE - bezpi...

14 kwiecień 2020

Przedsiębiorcy walczą o miejsca pracy

10 kwiecień 2020

COVID-19 - Środki do dezynfekcji rąk oraz...

03 kwiecień 2020

Rządowy serwis o Tarczy Antykryzysowej

 

< 1 ... 33 34 35 36 37 ... 45 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo